Bursa për kurset verore të gjuhës gjermane në Bavari
Studentët dhe akademikët e rinj nga Kosova,të cilët kanë njohuri të gjuhës gjermane (të paktën niveli B1) kanë të drejtë të aplikojnë për grante të shkollave verore për gjuhë gjermane në Bavari.

Bursat përfshijnë tarifën e kursit, akomodimin dhe mbështetje financiare për shpenzime të ushqimit në një universitet bavarez.

Afati për aplikim është: 26 Mars 2018

Për më shumë informata, ju lutem vizitoni uebfaqen zyrtare: http://www.uni-r.de/bayhost/english/scholarships/language-courses-in-bavaria/index.html