Lajme

Universiteti i Prishtinës promovon 10 doktorantë të rinj
Universiteti i Prishtinës promovon 10 doktorantë të rinj

Në Sallën e Senatit të Rektoratit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot është mbajtur ceremonia e gradim...

read more
Fakulteti i Edukimit i UP-së kujton Skënderbeun 550 vjet pa...
Fakulteti i Edukimit i UP-së kujton Skënderbeun 550 vjet pa...

Fakulteti i Edukimit i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dh...

read more
UP nënshkruan marrëveshje me IPKO-n për instalimin e stacio...
UP nënshkruan marrëveshje me IPKO-n për instalimin e stacio...

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, gjegjësisht Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë, ka nënshkruar marrëves...

read more
CEREMONIA E HAPJES INAUGURUESE TË PROGRAMIT CERTIFIKUES
CEREMONIA E HAPJES INAUGURUESE TË PROGRAMIT CERTIFIKUES "EN...

Më 4 Qershor u organizua ceremonia e hapjes inauguruese të Programit Certifikues "Energjia e ripërtëritshme dhe Qëndrue...

read more
Kosova shfaqet suksesshëm në Atlasin e Florës së Evropës
Kosova shfaqet suksesshëm në Atlasin e Florës së Evropës

Kosova shfaqet suksesshëm në Atlasin e Florës së Evropës (Atlas Florae Europaeae, volumi 17) botuar në Helsinki në fill...

read more
Thirrje për Aplikim
Thirrje për Aplikim

Apliko për Punë Praktike përmes Agjencisë së Punësimit të Republikës së Kosovës

read more
PËRFUNDOI KONFERENCA E TETË NDËRKOMBËTARE E KETNET-IT (Koso...
PËRFUNDOI KONFERENCA E TETË NDËRKOMBËTARE E KETNET-IT (Koso...

Më 1-2 qershor 2018 në hapësirat e Fakultetit të Filologjisë u mbajtë Konferenca e tetë ndërkombëtare e mësimdhënësve t...

read more
NJOFTIM – KURS ONLINE PËR LIRINË AKADEMIKE
NJOFTIM – KURS ONLINE PËR LIRINË AKADEMIKE

Me 4 qershor do të filloj kursi online (MOOC) për lirinë e shkollimit të nivelit akademik dhe të tjera vlera të arsimit...

read more
Prev 1