NJOFTIM: E-VOTIMI STUDENTOR

KQZ UP informon të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, të cilët janë në listën përfundimtare me të drejtë vote, të publikuar nga KQZ UP se votimi elektronik në kuadër të zgjedhjeve studentore, për shkak të problemeve teknike dhe vonesave që ka pasur shtyhet edhe për dy (2) orë.

Të gjithë studentët me të drejtë vote, mund të ushtrojnë të drejtën e tyre për të votuar, deri në ora 19:00.

Votoni përmes linkut: https://studenti.uni-pr.edu

Me respekt,
KQZ UP