Fjalimet e Rektorit

Fjala e rektorit Qerimi me rastin e Inaugurimit të Qendrës së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike të UP-së

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

04/03/2024

Më shumë

Fjala e rektorit Qerimi me rastin e pritjes së studentëve të rinj në vitin akademik 2023/24

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

02/10/2023

Më shumë

Fjalimi i rastit i rektorit Qerimi në ceremoninë e diplomimit të studentëve

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

22/09/2023

Më shumë

Rector's speech on the conference "The National Action Plans on UNSCR 1325 and the impact of armed conflicts on children"

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

07/09/2023

Më shumë

Fjalimi i rektorit në hapjen e Seminarit të 41-të Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

14/08/2023

Më shumë

Rector Qerimi's Speech at the Closing Ceremony of Prishtina International Summer University

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

15/07/2023

Më shumë

Fjalimi i Rektorit në promovimin e dokumentarit dhe ekspozitës së kampionit Robin Krasniqi

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

11/07/2023

Më shumë

Fjalimi i Rektorit në ceremoninë hapëse të Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës 2023

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

04/07/2023

Më shumë

Fjalimi i Rektorit në Panairin Kombëtar të Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë - 2023

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

15/06/2023

Më shumë

Fjalimi i Rektorit në 50-vjetorin e themelimit të Departamentit të Orientalistiës

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

23/05/2023

Më shumë

Fjalimi i Rektorit Prof. Dr. Qerim Qerimi me rastin e shënimit të Ditës së Administratës

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

08/05/2023

Më shumë

Fjalimi i rektorit në konferencën vjetore të Asociacionit Evropian të Universiteteve - Gdansk, Poloni

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

24/04/2023

Më shumë

Fjalimi i Rektorit Qerimi në promovimin e revistës “Intro”

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

13/04/2023

Më shumë

Fjala e Rektorit Qerimi në Inagurimin e Qendrës së parë Profesionale Frankofone në UP

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

24/03/2023

Më shumë

GRATË – PAQJA – SIGURIA

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

08/03/2023

Më shumë

Fjalim në Fakultetin Filozofik - në hapje të ligjëratës: “Jasharët e Prekazit dhe Epopeja e UÇK-së: Një skicë historike”

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

07/03/2023

Më shumë

Fjala e Rektorit Qerimi në Inaugurimin e Shkollës Kombëtare të Kërkimit në Teknologjinë e Informacionit dhe Komunikimit (TIK)

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

03/03/2023

Më shumë

Fjala e Rektorit në ceremoninë e vënies së gurthemelit të Fakultetit të Shkencave Matematike Natyrore

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

23/02/2023

Më shumë

Fjala e rektorit të Universitetit të Prishtinës në promovimin e Fjalorit Enciklopedik të Edukimit, të profesor Hajrullah Koliqit

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

22/12/2022

Më shumë

FJALIMI I REKTORIT QERIMI NË PANAIRIN KOMBËTAR TË PUNËS, KARRIERËS DHE NDËRMARRËSISË

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

30/11/2022

Më shumë

Fjala e rektorit Qerimi në Ditën e Bibliotekës dhe Ditën e Vetëdijesimit për Biblioteka

Nga: Prof. Dr. Qerim Qerimi

25/11/2022

Më shumë