Hapet thirrja për bursa në programin Erasmus+ në "Eberswalde University for Sustainable Development” Gjermani.

12 Mars 2024
SHARE

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” hap thirrjen për aplikim për bursa për stafin për mësimdhënie dhe trajnim në "Eberswalde University for Sustainable Development”, Gjermani, në kuadër të programit Erasmus + Mobility të Komisionit Evropian.

Afati për aplikim është deri më 20 Mars 2024.

Për më shumë informata lidhur me këtë mundësi shihni tek dokumenti i bashkëlidhur në njoftim:

Universiteti i Prishtinës ju uron suksese në aplikimin tuaj!

Për  më shumë informata lidhur me mundësitë që UP-ja ofron, vizitoni ueb faqen: www.uni-pr.edu.