Njoftim: Sesion informues për bursat për hulumtim dhe studime në vendet gjermanishtfolëse

17 Qershor 2021
SHARE

Në kuadër të Ditëve të Gjuhës Gjermane në Kosovë, të premten, me datë 18 qershor 2021, duke filluar nga ora 10:00, do të mbahet sesion informues për bursat për hulumtim dhe studime në vendet gjermanishtfolëse. Gjatë këtij sesioni do të prezantohen programet e bursave të DAAD (Gjermani), OeAD (Austri) dhe Swiss Government Excellence Scholarships (Zvicër).

Takimi mbahet online, përmes platformës Zoom. Ju mund të bëheni pjesë e sesionit informues duke klikuar në këtë vegëz:
https://zoom.us/j/97049527990?pwd=ZWZ1WlhLZTBhaFNoSTJMVkpnY3VwUT09

Meeting ID: 970 4952 7990
Passcode: e7Qsu4