Mundësi për të gjithë studentët dhe të sapo diplomuarit e studimeve të arkitekturës dhe dizajnit

22 Mars 2024
SHARE

Ambasada Çeke e cila vepron në Tiranë na njofton se Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sporteve të Republikës Çeke, se mund  të aplikoni përmes projektit INSPIRELI në konkursin e talenteve INSPIRELI AWARDS, i cili synon të ndihmojë studentët dhe të sapo diplomuarit e studimeve të arkitekturës dhe dizajnit në punën e tyre.

Konkursi do të mbetet i hapur deri me datën 14 korrik 2024. Të gjitha informacionet në mënyrë të detajuar mund ti gjeni në likun: https://www.inspireli.com/cz/awards/photogallery