Explore the World with Asia Exchange and Beyond Abroad

26 Tetor 2023
SHARE

Programi për studime jashtë vendi Asia Exchange’s and Beyond Abroad’s ka hapur thirrje për

studime jashtë vendit për semestrin veror 2024. Kjo është mundësia juaj të eksploroni universitete të ndryshme në Azi, Evropë ose Amerikë Latine si ‘’freemover’’.

Programi është i hapur për studentë të të gjitha niveleve të studimeve, duke u ofruar një eksperiencë ndryshe dhe të paharrueshme.

Afati i fundit për aplikim për 1-2 semestra në Azi:

Around The World Program ( Bali, Indonesia & San José, Costa Rica)  February 12, 2024

Udayana University (Bali, Indonesia) - December 31, 2023

Warmadewa University (Bali, Indonesia) - February 27, 2024

Undiknas University (Bali, Indonesia) - December 29, 2023

Hankuk University (Seoul, Korea) - October 30, 2023

Hanyang University (Ansan, Korea) - January 39, 2024

Korean Language Program (Seoul, Korea) - January 31, 2024

Dong-A University (Busan, Korea) - November 28, 2023

Universiti Putra Malaysia (Kuala Lumpur, Malaysia) - November 30, 2023

Siam University (Bangkok, Thailand) - December 18, 2023

Kasetsart University (Bangkok, Thailand) - October 31, 2023

Prince of Songkla University (Phuket, Thailand) - October 15, 2023

Shih Chien University (Taipei, Taiwan) - October 31, 2023

Shanghai University (Shanghai, China) - January 7, 2024

Foreign Trade University (Ho Chi Minh City, Vietnam) - October 31, 2023

Ecampus Tokyo (Tokyo, Japan) - January 31, 2024

 

Afati i fundit për aplikim për 1-2 semestra në Amerikë Latine:

Latin American University of Science and Technology (San José, Costa Rica) -  December 12, 2023

University of Cagliari (Sardinia, Italy) - January 27, 2024

European University of Lisbon (Lisbon, Portugal) - January 13, 2024

American College of Dublin (Dublin, Ireland) - April 1, 2024

 

Afati i fundit për aplikim për Shkollat Verore dhe Dimërore

Warmadewa International Summer Exchange at Warmadewa University (Bali Indonesia) - June 12, 2024

Warmadewa International Winter Exchange at Warmadewa University (Bali Indonesia) - November 30, 2023

International Summer School at Hankuk University of Foreign Studies (Seoul, Korea) - June 7, 2024

 

Afati i fundit për aplikim për program të plotë të studimeve

Bali International Bachelor's Degree at Undiknas University (Bali, Indonesia) - December 29, 2023

International Bachelor's Degree at Hankuk Unuversity of Foreign Studies (Seoul, Korea) - November 26, 2023

Bachelor's Degree at Shih Chien University (Taipei, Taiwan) - October 31, 2023

International Business Program at Siam University (Bangkok, Thailand) - December 18, 2023)

 

Nëse keni pyetje ose ju duhen informata shtesë mund t’i kontaktoni në këtë email: [email protected] ose vizitoni web-faqen : https://asiaexchange.org/