Organizimi i “Ditës së Informimit” për projektin INTERBA

26 Tetor 2023
SHARE

Universiteti i Prishtinës organizon një ditë informative për projektin “Embedding Approaches and Structures to Forster Internationalization at Balkans Western" (INTERBA), të hënën, më 30 tetor 2023, duke filluar nga ora 09:10.

Në këtë ditë informative do të jenë të pranishëm rektori Qerim Qerimi dhe prorektorja Basha-Jakupi. Ndërsa prezantimi i projektit do të bëhet nga prof. Fatmir Memaj, koordinator i projektit, Universiteti i Tiranës. Ndërsa prof. Isak Shabani, koordinator lokal i projektit, UP do të prezantojë "Ndikimi dhe qëndrueshmëria e projektit INTERBA në Universitet të Prishtinës".

Për detajet e rendit të ditës, shikoni KËTU: