Webinar: 6GESS – 6G për një shoqëri të qëndrueshme

14 Qershor 2023
SHARE

Shkolla Kombëtare për Teknologji të Informacionit dhe Komunikimit do të mbajë webinarin e radhës me datën 15 qershor në ora 14:00, me temë “6GESS – 6G duke mundësuar një shoqëri të qëndrueshme”.

Folësja e këtij webinari Dr. Minna Isomursu, profesoreshë e shëndetit digjital në Universitetin e Oulu, do të shtjellojë gjerësisht temën, sesi digjitalizimi mund të ndihmojë në arritjen e shëndetit të qëndrueshëm duke rritur aksesin në kujdesin shëndetësor, duke fuqizuar pacientët dhe duke përmirësuar ofrimin e kujdesit shëndetësor.

Për regjistrim dhe detaje të tjera ndiqni vegëzën: https://nrsi-ks.eu/6gess-6g-enabling-sustainable-society/