Panairi Kombëtar i Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2023 - Një hap më afër

29 Maj 2023
SHARE

Të dashur studentë dhe ju të diplomuar, 

Në emër të Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina”, kemi kënaqësinë të ju ftojmë të merrni pjesë në Panairin Kombëtar të Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2023, i cili mbahet më 15 QERSHOR 2023.

Ejani dhe bisedoni me punëdhënësit nga fusha juaj e studimeve me qëllim fillimin e një përvoje unike të punës praktike, apo punësimit tuaj.

Data: 15 qershor 2023
Orari: 09:00 deri 16:00
Vendi: Salla
1 TETORI” dhe Platforma virtuale / Online

Duke u regjistruar paraprakisht këtu,  https://virtual.kosovafair.com/login do t’i merrni të gjitha informatat për t'u lidhur me platformën, sapo që ajo të jetë e gatshme.

Organizimi i këtij panairi financohet nga GIZ.