Bëhu pjesë e Universitetit të Humbold-it

28 Mars 2023
SHARE

Nëse doni të kaloni një verë të paharrueshme të mbushur me aktivitete të shumta kulturore dhe sportive, dhe të ndiqni kursegjysmë intensive të Gjuhës gjermane, Universiteti i Humbold-it në Berlin hap thirrjen për aplikim për Shkollën verore 2023.

Shkolla verore ofron kurse gjysmën intensive të Gjuhës gjermane prej 19 qershor deri më 14 korrik 2023 dhe prej 24 korrik deri më 18 gusht 2023.

Aplikimi për të interesuarit është i hapur deri më 10 prill 2023. 

Për më shumë informata dhe për aplikim vizitoni linkun; https://hic.hu-berlin.de/en/huwisu

 

Santander HUWISU Summer 2023