Panairi i Universiteteve Franceze sjell mundësitë për studime në Francë

28 Tetor 2022
SHARE

Jeni student dhe jeni i interesuar për një shkëmbim jashtë vendit? Panairi i Universiteteve Franceze do të vijë në Kosovë për ju! 

Ejani dhe zbuloni programet mësimore, shkëmbimet dhe mundësitë për të studiuar në Francë me përfaqësues të shumtë të universiteteve franceze, më 31 tetor, nga ora 10:00 deri në orën 15:00, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës.

Edicioni i 5-të i Panairit të Universiteteve Franceze në Kosovë organizohet nga Ambasada e Francës në Kosovë, Aleanca Franceze e Prishtinës dhe Espace Campus France, në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim të Karrierës të Universitetit të Prishtinës.

Programi:

10:00 – Hapja e Panairit të Universiteteve Franceze

11:00 – Bashkëpunimet ndërkombëtare për të studiuar në Francë (Campus France)

11:30 – Shkëmbime të eksperiencave Alumni

12:00 – Prezantim Erasmus+

15:00 – Mbyllja e panairit

 

Përgjatë ditës, panairi do të jetë i hapur për gjithë publikun.

Studentët do të kenë mundësi të takohen me përfaqësues të shumtë të universiteteve franceze, të cilët do të jenë prezentë.

Pjesëmarrës:

Le Mans https://www.univ-lemans.fr

Avignon

https://univ-avignon.fr

Caen - Normandie

http://welcome.unicaen.fr

Lyon 1

https://www.univ-lyon1.fr

CESI

https://www.cesi.fr