BËHU PJESË E PANAIRIT NACIONAL TË PUNËS DHE TË KARRIERËS 2021

25 Nëntor 2021
SHARE

Ngjarja më e madhe kombëtare vjetore e ndërlidhjes me tregun e punës: "Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës 2021" sjell për ju edicionin e gjashtë, me mundësi të shumta punësimi e karriere. 

🗓 Data: 25 nëntor 2021
⏰ Orari: 09:00 deri 16:00
📌 Vendi: Platformë virtuale /
🌐 virtual.kosovafair.com 

 

REGJISTRIMI PËR VIZITORË TASHMË FILLUAR

Si ta vizitoni në Panairin Nacional të Punës dhe Karrierës 2021:
💻 Nga PC - kliko direkt në virtual.kosovafair.com
📲 Nga telefoni mobil - shkarko Aplikacionin XHAFA EVENTS