Ndërron jetë profesor Refik Ramku, rektori Qerimi shpreh ngushëllime

24 Shkurt 2024
SHARE

E nderuara familje Ramku, 

Me pikëllim e pranuam lajmin për ndarjen nga jeta të profesor Refik Ramkut, një profesor i nderuar i cili ndihmoi në suksesin dhe funksionimin e Universitetit të Prishtinës.

Profesor Refik Ramku ishte pjesë e pandashme e komunitetit tonë akademik, konkretisht në Fakultetin e Mjekësisë në Klinikën e ORL-së. 

Në këtë moment dhimbjeje të thellë, në cilësinë e rektorit dhe në emër të universitetit, personelit akademik dhe studentëve, shpreh ngushëllimet më të thella dhe më të përzemërta për të gjithë ata që ishin pranë profesor Refik Ramkut.

Pushoftë i qetë prof. Refik Ramku!

Sinqerisht,
Prof. dr. Qerim Qerimi
Rektor