UP vazhdon ta përmirësojë renditjen në klasifikimin e universiteteve sipas sistemit të rangimit Webometrics

31 Janar 2024
SHARE

Në listën e përditësuar të janarit 2024, UP-ja është ngritur për 12 pozita, duke u renditur në vendin e 2884-t. 

UP vijon të konsolidohet edhe në klasifikimin evropian, duke e përforcuar pozitën në mesin e 1000 universiteteve më të mira. 

Renditja e UP-së është reflektim i përparimit në kontributin shkencor të stafit akademik dhe ndikimin e tij.