Nesër shënohet fillimi i Universitetit të 22-të Ndërkombëtar Veror të Prishtinës

02 Korrik 2023
SHARE

Pas ceremonisë së fillimit të universitetit, ju ftojmë përzemërsisht të gjithëve të na bashkoheni për një festë të paharrueshme mirëseardhjeje të Universitetit të 22-të Ndërkombëtar Veror të Prishtinës 2023. Do të jetë shumë argëtuese!

Data: 3 korrik 2023
Ora: 17:00

Imagjinoni që rruga Xhorxh Bush, drejtpërdrejt përballë ndërtesës së rektoratit, do të jetë një zgjua aktiviteti. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri e gjerë aktivitetesh mahnitëse dhe muzikë të mrekullueshme nga Fakulteti i Arteve me prof. Lule Elezi në piano dhe prof. Antonio Gashi në violonçel.

Kjo është koha juaj për t'u përfshirë, për të nisur PISU-në e re dhe për të nxitur një ndjenjë të jashtëzakonshme të komunitetit midis studentëve në universitetin tonë. Le të shoqërohemi, të kërcejmë dhe të krijojmë lidhje të qëndrueshme me studentët, profesorët dhe stafin tuaj.

Mbani shënim datën në kalendarët tuaj dhe më pas përgatituni për hapjen e ceremonisë së PISU 2023! Ne jemi të lumtur për të festuar me të gjithë ju!