Nis rrugëtimin akademik në njërin nga 133 programet për studime themelore të UP-së

30 Qershor 2023
SHARE

Universiteti i Prishtinës së shpejti do t'i hap dyert për studentët e rinj. Gjithsej 133 programe për studime themelore ofrohen për vitin akademik 2023/24. Nga shkencat ekzakte, ato teknike, sociale, e deri tek arti e sporti, UP-ja ofron për ju programet më bashkëkohore dhe me standardet më të larta të mësimdhënies.

Për të kuptuar më tepër rreth secilit fakultet, programeve studimore që ofrojnë, kontaktin dhe arsyet se pse duhet të studioni në njësitë përkatëse akademike, ju ftojmë të shfletoni broshurat më poshtë:

- Fakulteti Filozofik

- Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore

- Fakulteti i Filologjisë

- Fakulteti Juridik

- Fakulteti Ekonomik

- Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

- Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike

- Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike

- Fakulteti i Mjekësisë

- Fakulteti i Arteve

- Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë

- Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

- Fakulteti i Edukimit

- Fakulteti i Arkitekturës

Ndërkaq, për më shumë informata rreth Universitetit të Prishtinës, misionit, mundësive për shkëmbime ndërkombëtare dhe ngritje në karrierë, qendrave dhe instituteve, shfletoni broshurën zyrtare të Universitetit të Prishtinës, duke klikuar KËTU.

#BëhuUP