UP-ja shpall listën e studentëve të liruar nga pagesa e semestrave

15 Mars 2022
SHARE

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shqyrtuar dhe aprovuar raportin e komisionit për lirim nga pagesa e semestrave për studentet tanë, për këtë vit akademik.

Kliko KËTU për të parë listen ku paraqiten vendimet e marra për studentët, të cilët kanë aplikuar për lirim nga pagesa: 

Këshillë juridike: Studentët e pakënaqur me këtë vendim kanë të drejtë ankese te komisioni përkatës, në afat prej shtatë ditësh nga dita e publikimit të listave. Ankesat duhet të dorëzohen në ndërtesën e rektoratit të UP-së, zyra nr. 19.