Urimi i rektorit Sahiti për festat e fundvitit

29 Dhjetor 2021
SHARE

Të dashur studentë,
I nderuar staf akademik dhe administrativ,
Të dashur partnerë të UP-së,

Në vigjilje të 2022-tës, ju uroj përzemërsisht festat e fundvitit!

Me urimin që viti i ardhshëm të jetë viti i sukseseve të përbashkëta, përparimit të mëtutjeshëm në arsimin e lartë, shëndetit të plotë dhe harmonisë, uroj që festat e fundvitit të i festoni pranë më të dashurve tuaj.

Shëndet dhe prosperitet në 2022-tën!

GËZUAR!

I juaji,
Prof. dr. Naser Sahiti
Rektor