Vendim për lirimin nga pagesa e semestrave për studentët e UP-së

10 Dhjetor 2021
SHARE

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, me qellim të zbatimit të Udhëzimit Administrativ 09/2021, për aplikimin e pagesave të studentëve në institucionet publike të arsimit të lartë, ka marrë vendim për lirim nga pagesa të studentëve, të ndarë në kategori të ndryshme.

Për vendimin e plotë dhe arsyetimin, klikoni KËTU.

Vendimi hyn në fuqi nga data 10 dhjetor 2021 dhe do të zbatohet deri në një vendim tjetër.