URIMI I REKTORIT SAHITI ME RASTIN E FESTES SË FITËR BAJRAMIT

13 Maj 2021
SHARE

Të dashur studentë,

I nderuar personel i UP-së,

Qytetarë të besimit islam,

Sot, në këtë ditë të rëndësishme, kam kënaqësinë të ju uroj festen e Fitër Bajramit!

Bajrami i Madh vjen pas një muaji agjërim, periudhë kjo gjatë të cilës besimtarët shprehin përkushtimin dhe sakrificën për krijuesin. Kjo festë na fton për më shumë tolerancë dhe solidaritet me njëri-tjetrin. Andaj, me urimin që agjërimi dhe lutjet tuaj të jenë pranuar, uroj po ashtu që sot të festoni pranë më të dashurve tuaj, duke gëzuar shëndet të plotë dhe në harmoni!

Me fat Fitër Bajrami!

Prof. dr. Naser Sahiti
Rektor