UP-ja ka ndarë me sukses 25 licenca për aplikacionin AudioLibrari në Qendrën për Studentë me Nevoja të Veçanta

07 Qershor 2024
SHARE

Ky aplikacion ofron libra dhe tekste të regjistruara me audio, duke e bërë mësimin të qasshëm për çdo student me nevoja të veçanta.

Çdo abonim u pagua plotësisht, për 3 vjet radhazi, duke i lejuar studentët tanë të qasen në një botë të librave nga fusha të ndryshme.

Për më shumë rreth aplikacionit:

https://audiolibrari.com/

Për më shumë rreth qendrës: Facebook

UP-ja përkushtohet në krijimin e mjedisit mësimor, ku gjithë studentët kanë mundësi të zhvillojnë potencialin e tyre të plotë!