Arritje historike e studentëve të UP-së

02 Prill 2024
SHARE

Studentët e Fakultetit Juridik të UP-së, të cilët përfaqësuan Universitetin e Prishtinës në garën “Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot”, arritën të dilnin në 3-shen më të mirë në botë.

Kjo është gara më e madhe botërore në fushën e të drejtës ndërkombëtare komerciale dhe arbitrazhit dhe kjo arritje e ngre lart punën e studentëve tanë dhe emrin e Universitetit të Prishtinës, si dhe na bën të gjithëve shumë krenarë.

Përgëzime të përzemërta studentëve Ariana Rexha, Dea Fetiu, Morea Pula, Melisë Sejdiu, Nol Musa, Rea Hadri, si dhe trajnerëve: Prof. Donikë Qerimi, Ilir Hajraj dhe Art Sylaj.