Rektori Qerimi viziton kolegjin IBC-M, në Mitrovicë

03 Janar 2024
SHARE

Rektori Qerimi, i shoqëruar nga prorektorja prof. Basha Jakupi, prorektor prof. Avdiaj u mirëpritën në vizitë në kolegjin IBC-M, në Mitrovicë, nga kryetari i komisionit themelues dr.BedriPeci, Mihone Kerolli dhe anëtari i bordit Agron Hajdari.

Në këtë takim, ndër të tjera, u diskutua për mundësitë e bashkëpunimit në mes dy institucioneve.

 

Rektori Qerimi mbeti i kënaqur me punën dhe kushtet që IBC-M, po u ofron studentëve.