UP-ja u jep mirënjohje studentëve me aftësi të kufizuara, për kontributin e dhënë në avancimin e kushteve të studimeve

16 Shkurt 2023
SHARE

I përkushtuar në avancimin e të drejtave të njeriut, drejtësinë sociale, gjithëpërfshirjen dhe qasjen e barabartë për të gjithë studentët, rektori i Universitetit të Prishtinës, prof. dr. Qerim Qerimi, u ka dhënë mirënjohje studentëve, të cilët janë angazhuar në avancimin e kushteve të studimeve për studentët me aftësi të kufizuara.

E pranishme në këtë ceremoni të ndarjes së mirënjohjeve ishte edhe prorektorja për akreditim, cilësi të mësimit dhe çështje të studentëve, prof. ass. dr. Njomza Llullaku.

Studentët e shpërblyer me mirënjohje për kontributin e dhënë janë:

  • Anita Shabani
  • Leonor Berisha
  • Florina Gojani
  • Gentrit Zeqiri
  • Lejdina Franca
  • Herolinda Zariqi
  • Jusuf Fazliu 
  • Mimoza Zejnullahu
  • Betim Bregovina 

Studentët e pranishëm u shprehën të nderuar për trajtimin me dinjitet dhe mirënjohjet e pranuara. Ata, së bashku me menaxhmentin, diskutuan për sfidat e tyre dhe idetë e ndryshme për projekte, të cilat do të mund të lehtësonin edhe më tutje kushtet, jo vetëm për studentët, por edhe për qytetarët me aftësi të kufizuara.