Sesion informues për bursa për programin Erasmus+

10 Tetor 2023
SHARE

Zyra për Marrëdhënie me Jashtë me rastin e Javës së Erasmus+ organizon sesion informues për studentë dhe stafin akademik, administrativ për mundësitë që Universiteti i Prishtinës ofron në kuadër të programit Erasmus+. 

Data: 12.10.2023

Ora: 10:00- 12:00

Vendi: Universiteti i Prishtinës, ndërtesa e rektoratit (sheshi George Bush)

 

Ju mirëpresim!