UP Podcast “Zbulimi i gjuhës së urrejtjes”

22 Shkurt 2024
SHARE

Ju ftojmë të dëgjoni podcast-in "Zbulimi i gjuhës së urrejtjes", me të ftuarin Valon A. Syla.

Listen to "Unveiling Hate Speech" on Spreaker.

Projekti që synon të zbulojë ndikimin e gjuhës së urrejtës ndaj gazetarëve në Evropën Juglindore financohet nga Fondacioni Friedrich Naumann dhe mbikëqyret shkencërisht nga Laboratori i Gazetarisë së Paqes në Universitetin Aristotele të Selanikut, Greqi. Universiteti i Prishtinës, përmes Departamentit të Gazetarisë, ishte partner hulumtues për Kosovën.

Linku i raportit për Kosovën: https://www.freiheit.org/greece-and-cyprus/new-study-reveals-impact-hate-speech-journalists-across-southeast-europe?fbclid=IwAR0ABKgLxHCT4BEsmu2v6O41yyHB27NH5VhZo-X0quPj9wEvhrjzBDHUKo4