Vlerat evropiane, kultura e komunikimit në Kosovë dhe Shqipëri

29 Maj 2023
SHARE

Në këtë episod të UPpodcast, mysafir i profesorshës Remzie Shahini-Hoxhaj është profesori nga Universiteti “Beder” në Tiranë, Erlis Çela. Ata flasin për vlerat evropiane, për komunikimin, mediat dhe bazën ligjore të tyre në Kosovë dhe Shqipëri. 

Listen to "Remzie Shahini Hoxhaj - Erlis Çela" on Spreaker.