UPpodcast - diskutohet për programin më të ri të studimit të biologjisë molekulare në Univeristetin e Prishtinës

22 Maj 2023
SHARE

Në serinë e dytë të UPpodcast, diskutohet për programin më të ri të studimit të biologjisë molekulare në Univeristetin e Prishtinës. Për këtë program Inovativ flasin profesorët Alban Zeneli dhe Ilir Mazreku, duke ofruar të dhënë të detajuara për programin në fjalë që pritet të nisë nga tetori i këtij viti.

 

Listen to "Alban Zeneli - Ilir Mazreku - Programi më i ri i studimit të biologjisë molekulare në Univeristetin e Prishtinës" on Spreaker.