Liria e shprehjes, e mendimit dhe e medias

03 Maj 2023
SHARE

Edicioni special i UPPodcast për Ditën e Lirisë së Shtypit. Cilat janë përkufizimet për lirinë e shtypit, lirinë e shprehjes dhe lirinë e mendimit? Cila janë perspektivat historike dhe konteksti aktual i zhvillimit të mediave? 

 

Flasin për këto tema profesorët Milazim Krasniqi dhe Faton Ismajli 

 

Listen to "Faton Ismajli-Milazim Krasniqi, Liria e shprehjes, medimit dhe medias-Episodi VI-Edicion special per 3 Majin" on Spreaker.