Historia dhe epoka e pas te vertetes - Diskutojnë: Albin Halimi dhe Mentor Hasani

01 Maj 2023
SHARE

Në këtë episod të UPpodcast, do të flitet rreth rolit të historisë dhe historianit sot, rreth vështirësive dhe përparësive të shkrimit të historisë dhe për të vërtetën historike.

Folësit janë:

Albin Halimi, student i nivelit master në Histori.

Mentor Hasani, Shef i Departamentit të Historisë së Univeristetit të Prishtinës


 

 

Listen to "Historia dhe epoka e pas te vertetes - Albin Halimi & Mentor Hasani" on Spreaker.