Barazia gjinore – Diskutojnë: Jeta Abazi Gashi dhe Linda Gusia

24 Prill 2023
SHARE

E ftuara e radhës është Prof. Linda Gusia, shefe e Departamentit të Sociologjisë. Fakulteti Filozofik.

Biseda jonë realizohet rreth:

  • Programit të UP-së  për studimet dhe hulumtimet gjinore,
  • Statistikat e diskriminimit të grave,
  • Raportimi i dhunës së grave në familje,
  • Gratë në politikë dhe në medie,

si dhe ndër të tjera, a i vlerësojmë gratë të cilat kanë dhënë kontribut në arsim, në shtet-ndërtim, në lëvizjet studentore, në politikë dhe në luftën  çlirimtare të Kosovës?

Mesazhi: Rikujtim i meritave të grave dhe më shumë solidaritet.

Listen to "Barazia Gjinore - Jeta Abazi & Linda Gusia" on Spreaker.