Edukimi për media në epokën digjitale – Diskutojnë: Muhamet Jahiri dhe Arben Fetoshi, profesorë në Departamentin e Gazetarisë

17 Prill 2023
SHARE

Në episodin e tretë të UPpodcast diskutohet mbi edukimin për medien në epokën digjitale. I ftuar i profesorit Arben Fetoshi, është profesori Muhamet Jahiri, ligjërues i lëndës së Edukimit Medial. Profesorët diskutojnë për sfidat serioze që ka sjellë revolucioni digjital në raportin e shoqërisë me mediat. Njëherësh, ata flasin për rëndësinë e edukimit mediat në vendin tonë dhe zgjidhjet potenciale në këtë drejtim.

 

Listen to "Edukimi për media në epokën digjitale – Diskutojnë: Muhamet Jahiri dhe Arben Fetoshi, profesorë në Departamentin e Gazetarisë" on Spreaker.