Jeta studentore në Universitetin e Prishtinës – Diskutojnë: studentja Emira Çitaku dhe kryetari i Parlamentit Studentor, Qlirim Hoti

10 Prill 2023
SHARE

Në episodin e dytë të UP_Podcast, diskutohet për jetën studentore në Universitetin e Prishtinës. Nikoqire e këtij podcast-i është studentja në Departamentin e Gazetarisë, Emira Çitaku, e cila së bashku me kryetarin e Parlamentit Studentor, Qlirim Hotin, flasin për çështjet që afektojnë jetën studentore, me në veçanti për digjitalizimin, afatet e provimeve, kërkesat e studentëve, mundësitë dhe shumë më tepër. 
 

Listen to "Jeta studentore në Universitetin e Prishtinës – Diskutojnë: studentja Emira Çitaku dhe kryetari i Parlamentit Studentor, Qlirim Hoti" on Spreaker.