Inteligjenca Artificiale, Arsimi dhe sfidat - Alban Zeneli & Eliot Bytyçi

03 Prill 2023
SHARE

Në këtë episod të UPpodcast, do të flitet rreth inteligjencës artificiale dhe zbatimit të saj. Pa dyshim, do të diskutohet edhe për ChatGPT, që së fundmi është një temë shumë aktuale, si dhe për ndërlidhjen e AI-së me arsimin dhe sfidat në këtë kontekst.

Folësit janë:

Alban Zeneli, profesor në Departamentin e Gazetarisë

Eliot Bytyçi, profesor në Departamentin e Matematikës

 

Listen to "Inteligjenca Artificiale, Arsimi dhe sfidat - Alban Zeneli & Eliot Bytyçi" on Spreaker.