Listat e kandidatëve

Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët janë të përfshirë në listat përfundimtare të kandidatëve nga Organizatat Studentore, për zgjedhjet studentore 2022, që afati i fundit i tërheqjes është nesër (datë 07.06.2022), deri në ora 13:00. Deklarata e tërheqjes dërgohet në emailin zyrtar të KQZ UP-së, në emailin: [email protected]

Deklaratat e dorëzuara pas afatit nuk merren parasysh.

KQZ UP

06.06.2022

 

Listat përfundimtare te kandidateve te OS per PS dhe KS

11 ISP UP

12 Paqja Studentore

13 Lëvizja Studentore për Barazi, Studim, Kritikë, Veprim

14 UPSK

15 OS Reforma

16 UDS-USPE-OPS