SEMS

Sistemi Elektronik për Menaxhimin e Studentëve

më shumë
Diploma

Kontrolloni këtu nëse diploma juaj është e gatshme për ta marrë

më shumë
VENTURE UP

Një urë mes arsimit dhe tregut të punës për studentët tanë

më shumë
Doktoraturat

Punimet e doktoraturës së stafit akademik

më shumë

University of Prishtina

Rectors Program

THE WORK PROGRAM OF RECTOR UNTIL SEPTEMBER 30th, 2020

Read more
Statute

STATUTE OF THE UNIVERSITY OF PRISHTINA "HASAN PRISHTINA"

Read more
Strategy

STRATEGY AND ACTION PLAN OF THE UNIVERSITY OF PRISHTINA

Read more

MANAGEMENT

42,006

STUDENTS

13

FACULTIES

900

ACADEMIC STAFF

300

ADMINISTRATIVE STAFF

Bursa Studimi

Aug

Erasmus+  në "Hochschule Anhalt - University of Applied Sci...

read more 31
Erasmus+  në

Aug

ALIM Scholarship

read more 30
ALIM Scholarship

Jul

Erasmus+ në Nysa University, Poloni

read more 2
Erasmus+ në Nysa University, Poloni

Jun

Erasmus + në Philipps-Universität Marburg, Gjermani

read more 3
Erasmus + në Philipps-Universität Marburg, Gjermani

Rekomandime

I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Ikumi Ishidate- Happy Student

International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.

Gylymser Hoxhaj- Happy Student