FTESË PËR APLIKIM PËR KURSIN: “Anglishte për Qëllime të Pub...
FTESË PËR APLIKIM PËR KURSIN: “Anglishte për Qëllime të Pub...

Shoqata Kosovare e Mësimdhënësve të Gjuhës Angleze (KETNET) në bashkëpunim me Departamentin e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze të Fakultetit të Filologjisë të Universitetit ...

Më shumë
Inaugurohet Qendra për Simulim dhe Zhvillim të Aftësive Kli...
Inaugurohet Qendra për Simulim dhe Zhvillim të Aftësive Kli...

Në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” u bë inaugurimi i Qendrës për Zhvillim të Aftësive Klinike, e cila përmes simulimit do të zhvi...

Më shumë

Universiteti i Prishtinës

Programi i punës

PROJEKT PROGRAMI I PUNËS SË REKTORIT DERI MË 30.09.2020

Më shumë
Statuti

STATUTI I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS "HASAN PRISHTINA"

Më shumë
Strategjia

PLANI STRATEGJIK I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS 2017-2019

Më shumë

MENAXHMENTI

99,757

FOLLOWERS

11,223

CLASSES COMPLETE

71,774

STUDENTS

1449

PROFESSORS

Bursa Studimi

Jan

Erasmus + në universitetin “Eberswalde University for Susta...

read more 8
Erasmus + në universitetin “Eberswalde University for Susta...

Nov

Erasmus + në Philipps-Universität Marburg, Gjermani

read more 25
Erasmus + në Philipps-Universität Marburg, Gjermani

Nov

Erasmus + në Universitetin e Salzburgut - Austri

read more 16
Erasmus + në Universitetin e Salzburgut - Austri

Nov

ERASMUS+ NË Cumhuriyet University, TURQI

read more 16
ERASMUS+ NË Cumhuriyet University, TURQI

Rekomandime

I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Ikumi Ishidate- Happy Student

International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.

Gylymser Hoxhaj- Happy Student