Platforma E-Karriera në SEMS

Platforma E-Karriera, e krijuar si subdomein në SEMS i ofron studentëve mundësi që të krijojnë CV-në e tyre online (e cila i konvertohet në PDF), të lexojnë informatat e fundit rreth trajnimeve, aktiviteteve, etj dhe të aplikojnë online.

Plaforma E- Karriera – gjindet si aplikacioni për android dhe telefonet e mençur. ( Shkarko aplikacionin )