Erasmus +, në Universitetin e Pavias, Itali

31 Janar 2022
SHARE

Hapet thirrja për mobilitet në programin Erasmus +, në Universitetin e Pavias, Itali 

Universiteti i Prishtinës hap thirrje për aplikim  për mobilitete në Universitetin e Pavias, të Italisë, në kuadër të programit Erasmus+, për semestrin veror të vitit akademik 2021/2022

Llojet e mobilitetit përfshijnë:

- Shkëmbim stafi nga Fakulteti i Shkencave Matematikore-Natyrore.

Fushat e mobilitetit:

  • Boiomedic Physics radiation protection 
  • Chemistry Engineering 

 

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

-       CV (në gjuhën angleze)

-       Kopje e pasaportës (faqja që përmban emrin tuaj, foton dhe të dhënat personale, e vlefshme të paktën për gjashtë muaj);

-       Një letër motivimi (në gjuhën angleze);

-       Një dokument që jeni staf i Universitetit të Prishtinës;

-       Kërkohet njohuri e gjuhës angleze ose italiane (minimumi niveli B2);

 

Thirrja është e hapur deri me datë 28 shkurt 2022  dhe mund të aplikoni direkt në Universitetin e Pavias:  https://internazionale.unipv.eu/en/erasmus-teaching-staff-from-extra-eu/    

 

Për më shumë informata vizitoni ueb faqen e Universitetit të Pavias në linkun: https://internazionale.unipv.eu/en/erasmus-teaching-staff-from-extra-eu/  ose kontaktoni në adresën elektronike: [email protected]