Hapet thirrja për mobilitet në programin Erasmus +, në Universitetin e Pavias, Itali

27 Tetor 2021
SHARE

Universiteti i Prishtinës hap thirrje për aplikim  për mobilitete në Universitetin e Pavias, të Italisë, në kuadër të programit Erasmus+, për semestrin veror të vitit akademik 2021/2022

Llojet e mobilitetit përfshijnë:

- Shkëmbimin stafi nga Fakulteti i Shkencave Matematikore-Natyrore.

Fushat e mobilitetit:

  • Boiomedic Physics radiation protection
  • Chemistry Engineering

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

  • CV (në gjuhën angleze)
  • Kopje e pasaportës (faqja që përmban emrin tuaj, foton dhe të dhënat personale;
  • Një letër motivimi (në gjuhën angleze);
  • Një dokument që jeni staf i Universitetit të Prishtinës;
  • Kërkohet njohuri e gjuhës angleze ose italiane (minimumi niveli B2);

Thirrja është e hapur deri me datë 29  tetor 2021  dhe mund të aplikoni direkt në Universitetin e Pavias:   https://internazionale.unipv.eu/en/erasmus-teaching-staff-from-extra-eu/

Për më shumë informata rreth bursave mund të na kontaktoni në adresën elektronike: [email protected]  ose të na vizitoni në: Zyra për Marrëdhënie me Jashtë, Biblioteka Universitare, Rr. Eqrem Çabej, Prishtinë.