UP-ja shpall konkurs për angazhim të bashkëpunëtorëve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime

25 Qershor 2021
SHARE

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” shpall të hapur konkurs për angazhim të bashkëpunëtorëve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime, në bazë të nevojave të njësive akademike të UP-së, për vitin akademik 2021/22.

Aplikuesit duhet që të gjitha dokumentet të i dorëzojnë në kopje të fortë në fakultetin përkatës, si dhe të skanuara në adresën elektronike: [email protected].

Konkursi mbetet i hapur 15 (pesëmbëdhjetë) ditë kalendarike nga dita e publikimit, përkatësisht nga data 25.06.2021 deri më 09.07.2021.

Klikoni KËTU për konkursin e plotë.