Mundësi aplikimi në aktivitete virtuale në Universitetin Teknik të Mynihut (TUM)

02 Mars 2021
SHARE

Talent Factory TUM dhe Shkolla pasuniversitare TUM organizojnë dy aktivitete virtuale: DestinationTUM - Java e Doktoratës dhe Java e Research Opportunities në Prill 2021 për të informuar të diplomuarit Master dhe Postdocs në karrierën e hershme rreth mundësive të karrierës në Universitetin Teknik të Mynihut. 

1) Java e Mundësive të Kërkimit në TUM për Postdocs (TUM Research Opportunities Week for Postdocs)

Periudha: 12-16 Prill 2021

Studentët e doktoratës të cilët janë para diplomimit ose postdocs që kanë bërë doktoraturën e tyre më pak se 3 vjet më parë në një institucion tjetër përveç TUM (data e diplomimit: 1 maj 2018); Aplikantët duhet të kenë një doktoraturë në një nga fushat e hulumtimit në TUM.

Aplikimi është i mundur deri në 21 Mars 2021 përmes portalit online të aplikimit.

Më shumë informacion mund të gjeni në faqen e internetit: http://www.tum.de/row

Pjesëmarrja është falas për të gjithë pjesëmarrësit e përzgjedhur.

2) Destination TUM - Java e Doktoratës (DestinationTUM – Doctoral Week)

Periudha: 12-16 Prill 2021

Aplikantët duhet të kenë përfunduar një master 2-vjeçar me sukses mbi mesataren, në 3 vitet e fundit në një institucion tjetër përveç TUM.

Aplikimi është i mundur deri në 21 Mars 2021 përmes portalit online të aplikimit.

Më shumë informacion mund të gjeni në faqen e internetit: https://www.gs.tum.de/de/doctorate-at-tum/destinationtum-doctoral-week/

Pjesëmarrja është falas për të gjithë pjesëmarrësit e përzgjedhur.