Ligjëratë nga prof. dr. Miro Haček dhe prof. dr. Simona Kukovič

Ftoheni të merrni pjesë në ligjëratën me temë “STATE BUILDING IN SLOVENIA: ACHIEVEMENTS AND CHALLENGES”, që do të mbahet në datën 31 maj 2019 (e premte), duke filluar nga ora 11:00, në Fakultetin Filozofik, Departamenti i Shkencave Politike, në sallën 204.

Ligjërues do të jenë profesorë nga Universiteti i Lubjanës: prof. dr. Miro Haček dhe prof. dr. Simona Kukovič.