Mundësi aplikimi për Shkollën Verore Ndërkombëtare në Universitetin Ansbach!

Tarifa e pjesëmarrjes është 250 euro për 10 ditë (përfshirë akomodimin dhe mëngjesin), studentët nga Universiteti i Prishtinës mund të aplikojnë për tarifat e reduktuara. Në çmim përfshihen shpenzimet për ekskursione. Ligjëratat do të organizohen në gjuhën angleze.

Afati i fundit i aplikimit: 28 Shkurt 2018.

Për informata më të shumta ju lutem vizitoni uebfaqen: www.hs-ansbach.de/summerschool