Mundësi angazhimi afat-shkurt në projektin Changing the Story

Changing the Story është në kërkim të një Udhëheqës/e - Mbrojtja dhe kujdesi në projekte kërkimore dhe zhvillimore.

Për më shumë informata shifni vegëzën: Safeguarding Project Regional Lead x 1 post

Aplikimet mbyllen më 25 shkurt 2020
Intervistat në Skype 28 shkurt 2020