🏗️ Njoftim për inxhinierët e ardhshëm të ndërtimit! 🏗️

02 Korrik 2024
SHARE

A jeni maturant që keni pasion për inxhinierinë e ndërtimit? Lajm i mrekullueshëm! Regjistrimet në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit në Universitetin e Prishtinës po hapen së shpejti!

🌟 Pse të zgjidhni programet Baçelor të Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit?🌟 Fakulteti ynë, me një histori shtatëdekadëshe, është institucion lider për shkencat teknike në vend. Programet tona janë gjithmonë të përditësuara për të reflektuar trendet e fundit në shkencë dhe teknologji, duke siguruar që të diplomuarit tanë janë të përgatitur për kërkesat e tregut lokal dhe ndërkombëtar.

📚 Kurrikula jonë 📚 Kurrikula jonë ofron një gamë të gjerë programesh studimi në inxhinierinë e ndërtimit dhe fusha të ndërlidhura. Programet përfshijnë:

  • Baçelor: Inxhinieria e Ambientit (180 ECTS), Konstruktiv (180 ECTS), Gjeodezi (180 ECTS)

🔍 Mundësi karriere 🔍 Diploma nga Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit ju përgatit për karrierë në projektim, menaxhim ndërtimi dhe kërkim shkencor. Programet tona ofrojnë përvojë praktike dhe mundësi për shkëmbime ndërkombëtare.

📥 Shkarkoni broshurën informative 📥 Për të mësuar më shumë rreth programeve tona dhe si të aplikoni, shkarkoni broshurën e detajuar këtu: Broshura e Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit të Universitetit të Prishtinës

Bëhuni pjesë e Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit dhe kontribuoni në ndërtimin e një të ardhmeje të qëndrueshme dhe inovative. Ne mezi presim t'ju shohim të arrini sukseset tuaja!

#UniversitetiiPrishtinës #FakultetiiInxhinierisësëNdërtimit