🏥 Njoftim për profesionistët e ardhshëm të mjekësisë! 🏥

01 Korrik 2024
SHARE

A jeni maturant që keni pasion për kujdesin shëndetësor dhe shkencat mjekësore? Lajm i mrekullueshëm! Regjistrimet në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës po hapen së shpejti!

🌟 Pse të zgjidhni programet Baçelor të Fakultetit të Mjekësisë? 🌟 Fakulteti ynë është institucion lider në shkencat mjekësore. Ne ofrojmë ekspertizë, teknologji dhe burime për të krijuar profesionistë të shkëlqyer në kujdesin shëndetësor, të përgatitur për të ofruar shërbime mjekësore të jashtëzakonshme dhe të cilësisë së lartë.

📚 Kurrikula jonë 📚 Kurrikula jonë ofron një gamë të gjerë programesh studimi në mjekësi, stomatologji, farmaci dhe shkenca të tjera shëndetësore. Programet përfshijnë:

• Programet e Integruara: Mjekësi e Përgjithshme (360 ECTS), Stomatologji (360 ECTS), Farmaci (300 ECTS)

• Programet Themelore: Infermieri (180 ECTS)

🔍 Mundësi karriere 🔍 Diploma nga Fakulteti i Mjekësisë hap shumë dyer për karrierë në mjekësi, stomatologji, farmaci, infermieri dhe fizioterapi. Programet tona ofrojnë përvojë klinike dhe mundësi për shkëmbime ndërkombëtare.

📥 Shkarkoni broshurën informative 📥 Për të mësuar më shumë rreth programeve tona dhe si të aplikoni, shkarkoni broshurën e detajuar këtu: Broshura e Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës

Bëhuni pjesë e Fakultetit të Mjekësisë dhe kontribuoni në përmirësimin e kujdesit shëndetësor. Ne mezi presim t'ju shohim të arrini sukseset tuaja!

#UniversitetiiPrishtinës #FakultetiiMjekësisë