🎓 Njoftim për sportistët e ardhshëm! 🎓

28 Qershor 2024
SHARE

A jeni maturant që keni pasion për edukimin fizik dhe sportet? Lajm i mrekullueshëm! Regjistrimet në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit në Universitetin e Prishtinës po hapen së shpejti!

🌟 Pse të zgjidhni programin Baçelor në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit?🌟 Fakulteti ynë është i njohur për profesionalizmin, integritetin, mësimdhënien cilësore dhe kërkimet shkencore në fushën e edukimit fizik dhe sportit. Ne përgatisim profesionistë të shquar në këto fusha, të cilët shpesh bëhen liderë sportivë në vend dhe jashtë vendit.

📚 Kurrikula jonë 📚 Kurrikula jonë është dizajnuar për të siguruar një arsim të lartë dhe aftësi praktike në edukimin fizik dhe sport. Programet përfshijnë:

  • Baçelor: Edukimi Fizik dhe Sport (240 ECTS)

🔍 Mundësi karriere 🔍 Diploma nga Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit ju përgatit për karrierë si mësimdhënës, trajner, menaxher sportiv dhe shumë më tepër. Programet tona ofrojnë mundësi për përvojë praktike dhe shkëmbime ndërkombëtare.

📥 Shkarkoni broshurën informative 📥 Për të mësuar më shumë rreth programeve tona dhe si të aplikoni, shkarkoni broshurën e detajuar këtu: Broshura e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit të Prishtinës

Linku për videon: https://www.facebook.com/share/v/U5YGzE8gMuqujJKZ/

Bëhuni pjesë e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit dhe ndihmoni në formësimin e të ardhmes së sportit. Ne mezi presim t'ju shohim të arrini sukseset tuaja!

#UniversitetiiPrishtinës #FakultetiiEdukimitFizikdheSportit